De volgende instructeurs kun je tegenkomen bij een van de cursussen!

 

Jiske de Lange

Eigenaar van- en Gediplomeerd Kynologisch Instructeur bij DogStars Hondenschool 

Ik ben Jiske en ik ben gediplomeerd Kynologisch Instructeur, gedragsdeskundige en o.a. opgeleid bij Martin Gaus Academie en DogVision. Ook heb ik enorm veel vlieguren gemaakt  want de praktijk is altijd vele malen complexer dan de theorie. Ik heb gewerkt met allerlei verschillende soorten rassen, achtergronden en leeftijden.

Door mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van honden opvoeding- en training kan ik snel de vinger leggen op wat er nou werkelijk aan de hand is en daarmee weten cursisten veel beter wat ze te doen staat. Ik reik concrete en praktische handvatten en inzichten die ervoor zorgen dat cursisten snel en met plezier leren. En dat is waar het om gaat!

Wie ooit les van mij heeft gekregen zal nooit vergeten met hoeveel passie, vreugde en enthousiasme ik dit werk doe. Honden trainen gaat veel verder dan het uitleggen van een oefening. Het gaat om het inspireren en motiveren van de cursisten waardoor deze in beweging komen. Bewustwording, zelfreflectie en anders durven denken. De lessen en oefeningen kennen een systematische opbouw en achter iedere oefening schuilt een wereld aan technieken. Saaie gehoorzaamheidsoefeningen bestaan bij mij niet. Die worden in een nieuw jasje gestoken waardoor het een uitdaging wordt! Daarnaast vind je bij mij afwisseling in de lesstof en variatie in de werkvormen.

Jiske de Lange

Jiske de Lange

 

Rebecca Kuijf

Gediplomeerd Kynologisch Instructeur bij DogStars Hondenschool

Ik ben Rebecca, gediplomeerd Kynologisch instructeur en in opleiding tot Kynologisch gedragstherapeut. Al van jongs af aan heb ik honden thuis gehad. Mijn passie voor honden is ontstaan toen wij Rasta kregen en ik met haar ben gaan trainen. Ik heb met haar de puppycursus, gehoorzaamheidstrainingen en behendigheid gevolgd. Ook heb ik een leergierige border colli in huis waar ik  veel mee onderneem zoals frisbee sport.

Bij het trainen van honden is het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt met verschillende rassen én ook met de verscheidenheid aan mensen. Daarom ben ik destijds op zoek gegaan naar een hondenschool waar ik ervaring kan opdoen. Inmiddels werk ik al een aantal jaren voor DogStars en kom je mij tegen bij de puppycursus, basiscursus, vervolgtrainingen en de privétrainingen!

Rebecca Kuijf


Yara Redegeld

Kynologisch instructeur bij DogStars Hondenschool

Mijn naam is Yara Redegeld en ik ben trainer bij DogStars hondenschool. Je kunt mij tegenkomen bij de puppycursus en basiscursussen! Ook zie je mij bij puppy coaching aan huis.

Ik heb mijn diploma behaald voor de opleiding van Dier en Ondernemen.Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over verschillende diersoorten en hun gedrag én ik heb veel geleerd over het werken met mensen en ondernemen. Toch wilde ik mij verder specialiseren in het trainen van honden. Vanaf dat ik klein was wist ik al dat ik enorm graag in de dierenbranche wilde werken. Honden zijn altijd al mijn favoriete dieren geweest omdat ze altijd onvoorwaardelijk veel liefde geven en het enorm intelligente dieren zijn. Daarnaast vind ik het super leuk om honden en hun eigenaren samen te zien groeien. Nu ik mijn diploma heb gehaald, wil ik mij verder specialiseren in het trainen van honden.

Vanaf dat ik me kan herinneren hebben we thuis al honden gehad. Een Schapendoes, Labrador Retriever en kruising Labrador x Golden Retriever. Ik ging altijd erg graag mee wandelen, wilde ze trucjes leren
zoals; poot of platliggen. Altijd met ze door het huis heen dansen en stuiteren.

Ik ben ontzettend blij dat ik de kans heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen binnen Dogstars! Wat mij heel erg aanspreekt bij Dogstars is de manier van lesgeven. Er wordt altijd gewerkt aan dingen die je in het dagelijks leven goed kunt gebruiken. Het team neemt het werken met de hondeneigenaren heel serieus maar er is ook informele sfeer binnen het team. Tijdens de lessen is altijd tijd voor een grapje !

Tenslotte is het mijn grote droom om geleidehonden trainer te worden (blindegeleidehonen, assistentiehonden etc.).Ik vind het heel mooi om te zien hoe een geleidehond een persoon zijn of haar
vrijheid, zelfstandigheid en zelfvertrouwen weer terug kan geven.

 

 

Yara Redegeld

Amber Visser

Kynologisch instructeur i.o en assistent trainer bij DogStars Hondenschool

Mijn naam is Amber en met veel plezier ben ik assistent trainer bij Dogstars.  Ik ben opgegroeid met veel dieren thuis, hier is mijn liefde voor dieren en o.a. honden ontstaan. Ik wist al vroeg dat ik later een baan wilde in de dieren branche. Thuis heb ik altijd honden gehad en dan vooral Mechelse herders waar mijn ouders dan mee trainden. Dit vond ik zo interessant dat het me super leuk leek om dat ook te gaan doen.

Ik ben vorig jaar afgestudeerd en ik heb mijn diploma Diermanagement behaald. Ik wilde graag nog door leren maar ook meer praktijk ervaring op doen. Daarom heb ik ervoor gekozen om te gaan werken in een dieren asiel/ pension. Hier heb ik te maken met honden die veelal een rugzakje bij zich dragen. Ik leer hier veel over verschillen rassen, het gedrag van honden, omgang met deze honden en hoe je specifiek ongewenst gedrag stapsgewijs kunt ombuigen.

Naast mijn werk volg ik deopleiding tot Diertrainer in Barneveld. Hier leer ik veel over honden en ook over andere dieren. Van ethologie, manieren van leren, gedrag trainingsplannen en nog veel meer.

De werkwijze van Dogstars spreekt mij heel erg aan. Je bent serieus bezig met de training van je hond, maar wel altijd op een onbezorgde / leuke manier. Daarom ben ik super blij dat ik de kans heb gekregen om bij Dogstars meer praktijkervaring op te doen! Mij zie je bij de puppycursus en basiscursus op donderdag en zondag!

 

 

 

 

 

Amber Visser