De volgende instructeurs en kun je tegenkomen bij een van de cursussen!

 

Jiske 

Eigenaar van- en Gediplomeerd Kynologisch Instructeur en gedragsdeskundige bij DogStars Hondenschool 

Ik ben Jiske en ik ben gediplomeerd Kynologisch Instructeur, gedragsdeskundige en o.a. opgeleid bij Martin Gaus Academie en DogVision. Inmiddels werk ik al ruim 10 jaar met hondeneigenaren op het gebied van hondenopvoeding, training en gedragsbegeleiding. Ik werk niet alleen met allerlei verschillende soorten rassen maar ook met allerlei verschillende mensen. Ik ben niet alleen een hondenmens maar vooral ook een mensen-mens!

Door mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van honden opvoeding- en training kan ik snel de vinger leggen op wat er nou werkelijk aan de hand is en daarmee weten cursisten veel beter wat ze te doen staat. Ik reik concrete en praktische handvatten en inzichten die ervoor zorgen dat cursisten snel en met plezier leren. En dat is waar het om gaat!

Wie ooit les van mij heeft gekregen zal nooit vergeten met hoeveel passie, vreugde en enthousiasme ik dit werk doe. Honden trainen gaat veel verder dan het uitleggen van een oefening. Het gaat om het inspireren en motiveren van de cursisten waardoor deze in beweging komen. Bewustwording, zelfreflectie en anders durven denken. De lessen en oefeningen kennen een systematische opbouw en achter iedere oefening schuilt een wereld aan technieken. Saaie gehoorzaamheidsoefeningen bestaan bij mij niet. Die worden in een nieuw jasje gestoken waardoor het een uitdaging wordt! Daarnaast vind je bij mij afwisseling in de lesstof en variatie in de werkvormen.

Jiske de Lange

Jiske de Lange

 


 

Laura

Kynologisch instructeur en gediplomeerd gedragstherapeut 

Ik ben Laura en en naast mijn rol als kynologisch instructeur bij de groepslessen van DogStars ben ik tevens gediplomeerd Kynologisch Gedragstherapeut.

Ik vind het observeren van hondengedrag super interessant. Het vervolgens interpreteren van dit gedrag en het vinden van een werkbare oplossing voor eigenaar en hond.

Mijn passie ligt vooral bij honden die probleemgedrag vertonen. Ik wil mensen uitleggen waarom een hond doet wat hij doet en het begrijpen van de lichaamstaal van de hond. Zo kan er een betere communicatie komen tussen eigenaar en hond. We kunnen werken aan de onderliggende negatieve emotie dat het probleemgedrag veroorzaakt en het ombuigen naar een positieve emotie en wenselijk gedrag.

Tot snel!

 

 

 

Laura


 


Boudine

Gediplomeerd Kynologisch instructeur en gedragstherapeut i.o


Mijn naam is Boudine en ik ben sinds 2021 assistent instructeur bij Dogstars. Ik ben van huis uit opgegroeid met veel verschillende soorten dieren en heb in het bijzonder een grote liefde voor honden en katten. Ik woon samen met Rhodesian Ridgeback teef Nyo en Ragdolls Raf en Maya. 

Honden hebben mij altijd gefascineerd. Waarom doen zij zoals zij doen en wat maakt dat zij zo graag met ons mensen samen zijn en/of voor ons werken. Ik ben daarom de opleiding tot kynologisch instructeur gaan volgen en zou daarnaast graag doorstuderen voor gedragsdeskundige voor honden. Ik heb mijn passie gevonden in het trainen en samenwerken met honden en daarnaast het coachen van en lesgeven aan mensen. Ik volg daarom ook graag cursussen of workshops om mijn kennis actueel te houden en mijzelf continu te blijven ontwikkelen. Jullie zullen mij vaak naast Jiske op het trainingsveld aantreffen, tot snel!

 

 

Boudine


 

Yara 

Gediplomeerd Kynologisch instructeur 

Mijn naam is Yara Redegeld en ik kynologisch instructeur bij DogStars hondenschool.

In 2018  heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding van Dier en Ondernemen. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over verschillende diersoorten en hun gedrag én ik heb veel geleerd over het werken met mensen en ondernemen. Toch wilde ik mij verder specialiseren in het trainen van honden.  In 2019 ben ik daarom gestart met het maken van mijn vlieguren bij DogStars Hondenschool. Inmiddels ben ik al een aantal jaren gediplomeerd instructeur en geef ik regelmatig groepslessen bij DogStars.

Door mijn vele vlieguren en trainer bij DogStars kon ik mijn kennis en vaardigheden goed inzetten bij het KNGF. Na een lange selectie ben ik hier sinds 2021 trainer en leer ik de honden het geleidewerk aan.

Wat mij heel erg aanspreekt bij Dogstars is de manier van lesgeven. Er wordt altijd gewerkt aan dingen die je in het dagelijks leven goed kunt gebruiken. Het team neemt het werken met de hondeneigenaren heel serieus maar er is ook informele sfeer binnen het team. Tijdens de lessen is altijd tijd voor een grapje !

Sinds 2023 ben ik ook gestart met de opleiding tot Diertherapeut bij Silverlinde. Hierbij word ik opgeleid tot diergeneeskundig therapeut.

 

 

Yara Redegeld


 

Kim 

Kynologisch instructeur i.o 

Ik ben Kim en sinds augustus 2023 assisteer ik bij de lessen van DogStars. Je zult mij vooral op de maandagavond tegenkomen. 

Ik ben in opleiding tot kynologisch instructeur bij de Martin Gaus Academie en ik wil graag door leren tot kynologisch gedragstherapeut. Het lijkt mij heel mooi werk als ik mensen en honden kan helpen in het samenleven met elkaar. 

Zelf heb ik twee honden genaamd Frenkie en Izzy. Frenkie is een kruising Duitse dog met een Boxer. Met 9 maanden vertoonde Frenkie gedragingen die ik als ongewenst ervaarde. Ik ben toen op zoek gegaan naar een deskunndie om hiermee aan de slag te gaan. Ik kwam erachter hoe weinig echte deskundigen er daadwerkelijk zijn. Toen dacht ik: ik wil hier meer over weten en leren!

Ik ben ontzettend blij dat ik de kans krijg om bij DogStars mijn vlieguren te maken en al een heleboel ervaring op te doen. 

Tot snel bij de lessen!


 

Rebecca 

Gediplomeerd Kynologisch Instructeur en gediplomeerd Gedragstherapeut

Ik ben Rebecca, gediplomeerd Kynologisch instructeur en gedragstherapeut. Al van jongs af aan heb ik honden thuis gehad. Mijn passie voor honden is ontstaan toen wij Rasta kregen en ik met haar ben gaan trainen. Ik heb met haar de puppycursus, gehoorzaamheidstrainingen en behendigheid gevolgd. Ook heb ik een leergierige border colli in huis waar ik  veel mee onderneem zoals frisbee sport.

Bij het trainen van honden is het belangrijk dat je kennis en ervaring hebt met verschillende rassen én ook met de verscheidenheid aan mensen. Daarom ben ik destijds op zoek gegaan naar een hondenschool waar ik ervaring kan opdoen. Inmiddels werk ik al heel wat jaren voor DogStars en kom je mij tegen bij diverse cursussen en zie je mij bij gedragsconsulten.

Rebecca Kuijf


 

Ynke 

Kynologisch assistent trainer 

Ik ben Ynke en ben assistent trainer bij Dogstars. Zelf heb ik met mijn hond de puppy- en basiscursus met veel plezier bij Dogstars gevolgd. Mede hierdoor heb ik het enthousiasme en passie voor opvoeding en training geven ontdekt. In het dagelijks leven werk ik als persoonlijk begeleider op een woongroep voor mensen met een ernstig verstandelijk beperking met gedragsproblematiek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om erop uit te gaan naar het bos of strand, een terrasje te pakken of met honden bezig te zijn.

Met behulp van Jiske heb ik nu al veel geleerd over het gedrag van honden en hoe wij met ze kunnen werken en trainen. Je zult me dan ook vaak naast Jiske aantreffen tijdens de puppy- of basistraining. Ik vind het zeer interessant om honden goed te observeren en te zien wat zij allemaal aangeven bij ons.

Ik hoop jullie snel te zien op het trainingsveld! Tot snel!

 

Ynke


 


Cristina 

Gediplomeerd Kynologisch instructeur 

Hi, ik ben Cristina!
Van jongs af ben ik al altijd gek op honden en katten geweest. Mijn grootste droom toen was dierenarts worden. Helaas niet gedaan. Na alle jaren ander werk gedaan te hebben, wilde ik toch
doen waar ik echt gelukkig van word, en dat is werken met honden. In mijn leven heb ik diverse honden gehad, van een rottweiler, wolfshond, jack russells tot vandaag de dag een mix hondje afkomstig uit Roemenië.

Om toch een deel van mijn droom te laten realiseren, ben ik begonnen met de opleiding tot Kynologisch Instructeur en Kynologisch gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie.
Op dit moment loop ik stage bij Dogstars en ik vind het fantastisch! Van puppy cursus tot detectie werk, bij Dogstars kan ik mij verdiepen in de hondenwereld en waardevolle ervaring opdoen.
Het is hartstikke leuk om te zien door de weken heen hoe mensen hun hond leren begrijpen en beter kunnen communiceren met hun viervoeter.

Tot kijk bij een van de cursussen!

       Cristina


 


Sonja

Kynologisch assistent trainer

Mijn naam is Sonja en ik ben in opleiding tot Kynologisch instructeur en Kynologisch gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie. In juli 2021 ben ik bij DogStars hondenschool begonnen als assistent trainer.

Ik ben opgegroeid met honden in de familie en heb als tiener meerdere honden uitgelaten als bijbaantje. Voor mijn werk ben ik veel van huis en daarom heb ik zelf geen hond. Ik heb wel een heel lieve leenhond, waar ik graag lange wandelingen mee maak.

Door deze leenhond ben ik gaan kijken naar trainingsvideo’s en dat vond ik zo interessant dat ik heb ik besloten om een opleiding te gaan volgen.
Bij DogStars heb ik de kans gekregen om in de praktijk te assisteren en zo ervaring op te doen, waar ik erg blij mee ben. De lessen zijn afwisselend en leuk. DogStars werkt met positieve training, waardoor het vertrouwen tussen hond en baasje wordt versterkt. Ik vind het fantastisch om te zien hoe de honden zich ontwikkelen en hoe leuk ze het vinden om met hun baasje te trainen.

Ik hoop ook jullie op het trainingsveld te ontmoeten. Tot snel!

 

 

Sonja


 


Dinancia

Kynologisch assistent trainer

Ik ben Dinancia en ik ben assistent-trainer bij Dogstars. Ik ben altijd opgegroeid met honden binnen het gezin en heb deze altijd met veel liefde en plezier getraind. Mijn liefde voor honden en het trainen van honden is altijd gebleven.

In het dagelijks leven werk ik als psycholoog voor basis en gespecialiseerde GGZ. Mijn droom is om uiteindelijk mijn werk als psycholoog en mijn liefde voor honden te kunnen combineren middels het inzetten van honden bij behandeltrajecten. Dankzij Jiske kan ik bij Dogstars veel ervaring opdoen met het werken met en het trainen van allerlei soorten honden.

Zelf heb ik een Cavalier King Charles Spaniel, genaamd Bailey. Het enthousiasme en plezier waarmee Jiske haar trainingen geeft, heeft mij gemotiveerd om zelf ook deel te nemen aan cursussen bij Dogstars en verdere training met mijn hond op te pakken. Hierdoor leer ik niet alleen hoe het is om training te geven, maar ook hoe dit wordt ontvangen door cursisten. Dit geeft mij weer kennis die ik vervolgens toe kan passen als assistent-trainer.

Ik ben aanwezig op de donderdagen.

Tot snel!


 

Jessica

Gediplomeerd Kynologisch instructeur en gedragstherapeut i.o

Hoi ik ben Jessica!
Vanaf september 2022 zal je mij zien op de zaterdag ochtend naast Jiske als Assistent Trainer.

Afgelopen zomer heb ik mijn diploma gehaald tot Kynologisch Instructeur bij DogVision en nu is het van belang praktijk uren te maken. Want er valt nog ontzettend veel te leren. Daarom ben ik ontzettend blij dat bij Dogstars te mogen
komen doen. Ze werken op een fijne ontspannen manier en met prettige methode waar hondenwelzijn hoog staat aangeschreven.

Dagelijks bezig zijn met honden en hun gedrag is iets waar ik blij en enthousiast van word. Zo werk ik als paraveterinair waarbij ik zo nu en dan ook gedrag advisering doe. Daarnaast ben ik in opleiding tot gedragstherapeute bij DogVision. Mijn interesse in
diergedrag, welzijn en gezondheid heb ik mogen aanvullen met theoretische kennis tijdens mijn studie Animal Science in Wageningen. Daar heb ik een gedragsscriptie mogen schrijven met als doel meer inzichten te krijgen op het effect van de interactie tussen eigenaar en hond op het ontwikkelen van (probleem) gedrag. Dat was echt heel erg leuk om te doen!

Onwijs veel zin om met jullie aan de slag te gaan. Ik hoop jullie snel te zien op het trainingsveld!

 

 

Jessica


 


 


Irene

Kynologisch assistent trainer

Hoi! Ik ben Irene!
Sinds juni 2022 assisteer ik op de maandagavonden bij DogStars hondenschool en kun je mij bij verschillende cursussen vinden zoals de puppycursus, basis- en basis pluscursus.
 
In 2021 heb ik de opleiding dierverzorgning niveau 3 afgerond. Een leuke en brede opleiding waarbij ik heb gewerkt met allerlei gezelschapsdieren. Ik heb veel stages gevolgd. Van kinderboerderij, hondenopvang, trimsalon en hondenuitlaatservice. Door de stages ben ik erachter gekomen dat mijn passie echt bij honden ligt.
Na mijn opleiding ben ik gestart met mijn eigen hondenuitlaatservice. De kracht van mijn uitlaatservice is dat ik privé wandelingen maak en/of honden in hele kleine groepjes uitlaat. Dit maakt de uitlaatservice ook geschikt voor honden die minder plezier ervaren om in groepsverband te wandelen.
 
Zelf heb ik een mix herder uit Bulgarije en hier heb ik allerlei cursussen mee gevolgd. Zo ben ik ook uitgekomen bij DogStars Hondenschool. Ik vind het fascinerend hoe Jiske en haar team veel energie brengt in een groep en waarbij oefeningen worden aangeboden die inspireren en waarbij je toch bezig bent met gehoorzaamheid.
 
Tot gauw!
 

 

 

 

Irene


 


Jennifer 

Gediplomeerd Kynologisch (privé)instructeur en gedragscoach 

Ik ben Jennifer en ik ben kynologisch (privé) instructeur en gedragscoach. Je kunt mij ontmoeten bij de gedragsbegeleiding waarbij ik (samen)werk met eigenaren die tegen specifieke gedragsproblematieken aanlopen met hun hond.
 
In het dagelijks leven werk ik als dierverzorger en hondentrainer bij dierenopvang Haarlemmermeer. Hierdoor heb ik heel veel ervaring met asielhonden die bijna allemaal een rugzakje met zich meedragen. Sommigen zijn niet gesocialiseerd en/of hebben weinig opvoeding genoten. Anderen vertonen angstig en/of juist reactief gedrag. Ook werk ik veel met honden die zijn getraumatiseerd, eenkennig gedrag vertonen of niet overweg kunnen met andere honden. Met de juiste begeleiding en veel training van eigenaar en hond is vaak veel te bereiken.
 

 

 

 

Jennifer Finkelnberg