De meest veelzijdige Basiscursus!

 

Laat je inspireren door ludieke en creatieve oefeningen!

 

Direct inschrijven!

BASISCURSUS (Opvoed 2)

  • 8 weekse cursus
  • 1 x per week trainen
  • inclusief digitaal trainingsboek en trainingsvideo’s 
  • geen examen – wel certificaat!

De Basiscursus van DogStars is de meest veelzijdige en complete beginnerscursus in Alphen aan den Rijn en omstreken! Op een ontspannen manier en zonder oordelen ga je onder begeleiding van deskundige instructeurs ontdekken welke technieken en methodes voor jou en je hond werken bij het wandelen aan een slappe lijn, contact maken, hierkomen, niet opspringen etc.

DE BASIS IN EEN NOTENDOP 

Bij Basiscursus ga je een ijzersterk fundament leggen in de opvoeding en training van jouw hond.  Tijdens de lessen krijg je inzicht in hoe jouw hond leert. Waar haalt jouw hond zijn informatie eigenlijk vandaan? Hoe weet je hond dat ‘zit’ betekent dat hij met zijn billen de grond moet raken en dat hij bij het woordje ‘af’ moet gaan liggen? Begrijpen honden taal? Wat motiveert jouw hond om met jou samen te werken? Tijdens de lessen ga je dit onder begeleiding van deskundige instructeurs zelf ontdekken en ervaren!

Verder krijg je kennis over hondengedrag en praktische “eye-openers” bij het ombuigen van ongewenst gedrag. Hoe ga je om met een hond die opspringt? Welke methodes zijn er en welke werkt bij jouw hond?

Door de zorgvuldige en systematisch opbouw van de cursus kun je gericht aan de slag met de oefeningen die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt concrete en toepasbare tips en tools waardoor je snel succes hebt. En de inspirerende en motiverende spellen maken trainen nog leuker!

  

DOGSTARS TRAININGSBOEK

In de lessen wordt voortdurend aansluiting gezocht met de dagelijkse praktijk. De oefeningen waarmee je aan de slag gaat zijn dan ook daadwerkelijk van grote waarde in jouw thuissituatie. Met behulp van het unieke trainingsboek en onze exclusieve trainingsvideo’s ben je in staat om buiten de lessen het trainingsprogramma stap-voor-stap te volgen.

Voorbeeld van een trainingsvideo

Bij DogStars word je begeleid door deskundige, gediplomeerde en ervaren instructeurs die hun vak verstaan en dit vol passie uitdragen. Door de zorgvuldige en systematisch opbouw van de oefeningen kun jij stralen met je hond.

START

Woensdag 4 september 19:00uur
Woensdag 4 september 20:00 uur
Zaterdag 7 september 10:30 uur
Zondag 8 september 10:30 uur

Tijdens de zomervakantie volg je de Turbocursus!

DUUR
8 weken
Iedere les is 45 minuten

ONDERWERPEN
Wandelen aan een slappe lijn
Halthouden en wendingen maken
Blijven zitten onder verschillende omstandigheden
Af en blijf
Zelfbeheersing
Hierkomen onder verschillende omstandigheden
Het afbouwen van voer
Omgaan met afleidende prikkels
Omgaan met ongewenst gedrag
Lichaamstaal leren lezen

LOCATIE
Olympiaweg 2A
Alphen aan den Rijn

KOSTEN
De kosten voor 8 weken: 100,-