De meest veelzijdige Basiscursus!

 

Laat je inspireren door ludieke en creatieve oefeningen!

 

BASISCURSUS (Opvoed 2)

Let op: de reeks die eind oktober van start gaat is 6 weken!

  • 8 weekse cursus (alleen op vrijdag instroom mogelijk)
  • 1 x per week trainen
  • inclusief digitaal trainingsboek en trainingsvideo’s
  • geen examen – wel certificaat!

De Basiscursus van DogStars is de meest veelzijdige en complete beginnerscursus in Alphen aan den Rijn en omstreken! Op een ontspannen manier en zonder oordelen ga je onder begeleiding van deskundige instructeurs ontdekken welke technieken en methodes voor jou en je hond werken bij het wandelen aan een slappe lijn, contact maken, hierkomen, niet opspringen etc.

DE BASIS IN EEN NOTENDOP 

Bij Basiscursus ga je een ijzersterk fundament leggen in de opvoeding en training van jouw hond.  Tijdens de lessen krijg je inzicht in hoe jouw hond leert. Waar haalt jouw hond zijn informatie eigenlijk vandaan? Hoe weet je hond dat ‘zit’ betekent dat hij met zijn billen de grond moet raken en dat hij bij het woordje ‘af’ moet gaan liggen? Begrijpen honden taal? Wat motiveert jouw hond om met jou samen te werken? Tijdens de lessen ga je dit onder begeleiding van deskundige instructeurs zelf ontdekken en ervaren!

Verder krijg je kennis over hondengedrag en praktische “eye-openers” bij het ombuigen van ongewenst gedrag. Hoe ga je om met een hond die opspringt? Welke methodes zijn er en welke werkt bij jouw hond?

Door de zorgvuldige en systematisch opbouw van de cursus kun je gericht aan de slag met de oefeningen die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt concrete en toepasbare tips en tools waardoor je snel succes hebt. En de inspirerende en motiverende spellen maken trainen nog leuker!

  

DOGSTARS TRAININGSBOEK

In de lessen wordt voortdurend aansluiting gezocht met de dagelijkse praktijk. De oefeningen waarmee je aan de slag gaat zijn dan ook daadwerkelijk van grote waarde in jouw thuissituatie. Met behulp van het unieke trainingsboek en onze exclusieve trainingsvideo’s ben je in staat om buiten de lessen het trainingsprogramma stap-voor-stap te volgen.

Voorbeeld van een trainingsvideo

Bij DogStars word je begeleid door deskundige, gediplomeerde en ervaren instructeurs die hun vak verstaan en dit vol passie uitdragen. Door de zorgvuldige en systematisch opbouw van de oefeningen kun jij stralen met je hond.

VERHINDERD?

Het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat je verhinderd bent. In dat geval vragen wij je om minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Je hebt dan nog de kans (alleen indien er plek is) om op de andere dag in die week de les in te halen zodat je de les van die week nog kunt volgen. Indien er geen plek is dan komt je les automatisch te vervallen en kan in geen geval restitutie van gemiste lessen plaatsvinden. Wel ontvang je van ons wekelijks de behandelde oefeningen zodat je hier thuis mee aan de slag kunt.

START

Woensdag 30 oktober 20:00 uur (VOL)
Donderdag 31 oktober 20:00 uur
Zondag 3 november 10:30 uur (VOL)

DUUR
8 weken
Iedere les is 45 minuten

ONDERWERPEN
Wandelen aan een slappe lijn
Halthouden en wendingen maken
Blijven zitten onder verschillende omstandigheden
Af en blijf
Zelfbeheersing
Hierkomen onder verschillende omstandigheden
Het afbouwen van voer
Omgaan met afleidende prikkels
Omgaan met ongewenst gedrag
Lichaamstaal leren lezen

BUITENLOCATIE

Olympiaweg 2A
Alphen aan den Rijn

KOSTEN
6 weekse: 75,-