Kom een keertje kijken!

ONZE TRAININGSLOCATIES

Buitenlocatie

Locatie Scala College / Limeshal

Wij huren met veel plezier trainingsveld bij het Scala en Limushal voor onze groepslessen. Hier train je op verharde ondergrond op het sportveld. Bij slecht weer of extreme warmte kunnen we uitwijken naar de fietsenstallingen of parkeergarage. De buitenlocatie van DogStars Hondenschool ligt midden in de Randstad!

Er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder de Limushal. Sanitaire voorzieningen vind je in de Limushal en/of Scala college.

Adres:
Kees Mustersstraat 8
Alphen aan den Rijn


 

Binnenlocatie

VTC de Ridderhof – Evenementenzaal / gymzaal Koudekerk aan den Rijn

Wil je altijd droog trainen en geen kans lopen op een regenbui? Dan heb je de mogelijkheid om in de periode september tot en met mei te kiezen om trainen op de binnenlocatie. De zaal is volledige afgesloten.

De locatie ligt in Koudekerk aan den Rijn en is slechts 10 minuutjes rijden van Alphen.

Wij beschikken over alle benodigde faciliteiten zoals:

  • Parkeergelegenheid voor de deur.
  • Een verlichte en afgesloten binnenlocatie
  • Sanitaire voorzieningen
  • Gelegenheid om in de sportkantine een drankje te drinken

Adres:
Arie Hogenespad 1
Koudekerk aan den Rijn

 

DogStars hondenschool vervult een regionale functie: wij hebben cursisten uit o.a. Aarlanderveen, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Den Haag, Gouda, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Langeraar, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse,Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuw-Vennep, Reeuwijk, Roelofarendsveen, Ter Aar, Waddinxveen, Woerden, Woubrugge, Zevenhoven, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam


 

Contactgegevens

E-mail: info@dogstars.nl
Telefoon: 0619006973
KVK:65559509
BTW:NL002050635B63