Basis Plus Cursus

Dé training voor honden die de Basiscursus succesvol hebben afgerond!

 

 

 

BASIS PLUS CURSUS (Opvoed 3)

  • 8 weekse cursus
  • 1 x per week trainen
  • inclusief digitaal trainingsboek en trainingsvideo’s
  • geen examen – wel certificaat!

 

DE BASIS PLUS IN EEN NOTENDOP

De Basis Plus Cursus is het vervolg op de Basiscursus. Tijdens deze cursus ga je de oefeningen uit de basiscursus verder uitbouwen, meer betrouwbaarheid creëren en complexer maken. We breiden de oefeningen uit met extra uitdagingen en geven je weer een hoop inspiratie mee voor thuis. Een belangrijk onderdeel in de pluscursus is dat we werken aan jouw vaardigheden zodat je je hond nog beter kunt managen en sturen.

We gaan aandacht besteden aan lichaamstaal. Wanneer is er harmonie tussen twee honden en wanneer kun je beter ingrijpen? Wat zijn tekenen van agressie en hoe ga je hiermee om? Hoe laat een hond zien dat hij gespannen is? Hoe weet je of een hond grijnst of een waarschuwingssignaal geeft om uit de buurt te blijven? Wanneer is iets dreigend en wanneer kalmerend?  Om een goede ‘manager’ te zijn van je hond is het daarom belangrijk dat jij alle tools in handen hebt om dat ook te kunnen managen! Wij gaan je hierin begeleiden.

 

 

 

 

Bij de Basis plus komen uiteraard ook nieuwe oefeningen aan bod. Denk hierbij aan het sturen naar de plaats, casussen van ongewenst gedrag uitwerken bijvoorbeeld: hoe gaan we om met een hond die voortdurend opspringt naar andere mensen? Een hond die iedere keer gaat platliggen bij het zien van een andere hond? Of als je hond bewegende objecten najaagt?

Bij DogStars word je begeleid door deskundige, gediplomeerde en ervaren instructeurs die hun vak verstaan en dit vol passie uitdragen. Door de zorgvuldige en systematisch opbouw van de oefeningen kun jij stralen met je hond.

 

DOGSTARS TRAININGSBOEK

In de lessen wordt voortdurend aansluiting gezocht met de dagelijkse praktijk. De oefeningen waarmee je aan de slag gaat zijn dan ook daadwerkelijk van grote waarde in jouw thuissituatie. Met behulp van het unieke trainingsboek en onze exclusieve trainingsvideo’s ben je in staat om buiten de lessen het trainingsprogramma stap-voor-stap te volgen.

START
Volgt

DUUR
8 weken
Iedere les is 45 minuten

ONDERWERPEN
Uitbouwen wandelen aan een slappe lijn
Betrouwbaarheid in de zit- en af en blijf
Zelfbeheersing uitbouwen in verschillende omstandigheden
Hierkomen onder verschillende omstandigheden
Omgaan met afleidende prikkels
Omgaan met ongewenst gedrag

LOCATIE

Olympiaweg 2A
Alphen aan den Rijn

KOSTEN
8 weken inclusief digitaal trainingsboek € 120,-