Summer Bootcamp

 

(puppy) Plus cursus

Direct instromen bij de (puppy) plus cursus! Bij DogStars hoef je niet te wachten tot de nieuwe Basiscursus van start gaat. Deze cursus biedt je namelijk de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding alvast aan de slag te gaan met oefeningen ter voorbereiding op de volgende cursus.  

De cursus is geschikt VOOR ALLE HONDEN die een puppycursus hebben afgerond maar nog niet van start kunnen met de Basisicursus. Ook is deze cursus geschikt voor herplaatsers, honden uit het buitenland OF als je is wilt proeven aan DogStars! Je bepaalt zelf wanneer je komt trainen!

Omdat de Basiscursus bestaat uit een 8 weekse cursus is het niet mogelijk om wekelijks van start te gaan met de Basiscursus. Maar dat betekent niet dat je moet stilzitten en wachten want bij DogStars kun je direct instromen nij de (puppy) plus cursus!

In dit ‘voorportaal’ oefen je wekelijks aan diverse gehoorzaamheidsoefeningen, krijg je tips en tricks voor alledaagse opvoedproblemen en raak je geinspireerd door allerlei nuttige, leuke en vooral leerzame oefeningen! Je werkt op je eigen niveau en je hond bepaalt het tempo.

    

DE (PUPPY) PLUS CURSUS IN EEN NOTENDOP

Je gaat de oefeningen die bij de puppycursus aan bod zijn gekomen stapsgewijs uitbouwen. Heb je een puppycursus elders gevolgd?Ook dan kun je met gemak instromen bij deze cursus zodat je direct aan de slag kunt!

Hoe ga je om met voortdurend opspring gedrag van je hond tijdens het wandelen? Moet je de hond voor altijd blijven belonen? Hoe leer je een hond om het voer niet keihard aan te pakken en hoe ga je om met aandachtvragend- en/of opeisend gedrag? Hoe leer je de hond zelfbeheersing aan en hoe kun dit uitbouwen? Hoe kun je variëren met zelfbeheersing? Dit is een greep uit onderwerpen die regelmatig tijdens de de cursus aan bod komen.

VOOR WIE?

De (puppy) Plus cursus is geschikt voor:

  • Puppen die bij ons (of elders) een puppycursus hebben afgerond en door willen naar de Basiscursus van DogStars maar nog niet van start kunnen.
  • Volwassen honden die nog geen beginnerscursus hebben gevolgd en op een laagdrempelige wijze willen kennismaken met DogStars.
  • Honden uit het buitenland of herplaatsers

TUSSENTIJDSE INSTROOM MOGELIJK!

Het is mogelijk om iedere week in te stromen!

STRIPPENKAART

Bij de eerste les ontvang je een strippenkaart met 5 strippen. Zodra je start met de Basiscursus en je hebt nog strippen over dan verrekenen wij deze strippen met het lesgeld van de Basiscursus.

START 

Iedere zaterdag om 10:30 uur

DUUR 

5 weken – 5 lessen
Per les: 45 minuten
Inclusief documentatie en trainingsvideo’s

LEERDOELEN

• Aandacht en rust
• Wandelen aan een ontspannen lijn
• Zit en wacht
• Af en Blijf
• Werken aan een betrouwbare ‘hier’
• Zelfbeheersing en variaties hierop
• Omgaan met ongewenst gedrag
• Kennis over hoe honden leren

LOCATIE

Olympiaweg 2A
Alphen aan den Rijn

KOSTEN

Strippenkaart met 5 lessen: 50,-
Dit is inclusief documentatie en trainingsvideo’s